Cine suntem?

  Compania Igiena Romserv DDD din Bucuresti are ca obiect principal de activitate furnizarea unei game largi si diversificate de servicii in care a ajuns sa detina cunostinte vaste astfel incat toti cei care apeleaza la ajutorul sau sa poata fi multumiti de calitatea acestora, cat si de colaborarea in sine.
Asadar, ne puteti contacta cu incredere daca doriti sa beneficiati de calitatea urmatoarelor servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie, ignifugare, curatenie, tratamente fitosanitare etc.


Suntem capabili sa ne pliem cu usurinta pe cerintele si necesitatile clientilor nostri, dand dovada de flexibilitate, eficienta, promptitudine si respect fata de acestia si fata de solicitarile lor, avand in vedere faptul ca fiecare locatie este diferita si crearea unui pachet de servicii personalizate este mai mult decat necesara.


Cui ne adresam?

Pentru fiecare client avem o abordare personalizata in functie de nevoile acestuia.
Igiena Romserv DDD ofera o gama completa de servicii DDD,  printr-un personal calificat, adresandu-se :

  • persoanelor fizice;

  • persoanelor juridice, cum ar fi: scoli,gradinite,licee, firme, societati comerciale, agenti economici,asociatii locatari, alimentatie publica, birouri, hale industriale, spitale, farmacii, etc.

  • administratii locale si centrale;

Ce facem? 

 Serviciile noastre

  

 


Dispecerat: 0762 530 792
                     0217 950 165
          Office:0740 806 216

    Dispecereat Ialomita:
    0243 268 091

Mail:
igiena.romservddd@yahoo.com


Web:deratizare-dezinfectie.ro


Blog-uri:

Ultimele cautari